Midsommar bland det vilda

Eriksberg Midsummer

Njut av god mat och härliga Eriksberg under midsommar, då är det full fart i naturens barnkammare och de röda näckrosorna har börjat blomma.

Ni ankommer den 23 juni 2017 och inleder med en härlig midsommarlunch. Därefter har ni möjlighet att checka in i ert fina hotellrum. Under eftermiddagen kan ni ta det lugnt i relaxavdelningen med bastu och utomhusjacuzzis, samt avnjuta midsommarfika med jordgubbar. Under kvällen serveras en grillmeny i restaurang Havsörnen, med tillgång till den härliga terrassen med utsikt över Remmarna/Savannen, där de vilda djuren brukar vara synliga.

Efter en god natts sömn, väntar en mättande frukostbuffé. Ni har därefter möjlighet köra en tur i safariparken och titta efter de vilda djuren som vandrar fritt omkring tillsammans, innan det är dags att lämna Eriksberg, fyllda av massor av nya intryck.

Pris från 2 595 kr per person med del i dubbelrum i Dammvillan. Dryck tillkommer.
I Eriksberg Midsummer ingår: Midsommarlunch, eftermiddagsfika, tillgång till relaxavdelning, grillbuffé, logi en natt, frukostbuffé samt entré till safariparken den 24 juni. Våra hotellgäster har även 10 % rabatt i Eriksbergs gårdsbutik, från och med incheckning till och med avresedagen. Gäller viltprodukter och souvenirer (avser inte produkter från Kullaro eller Chevalier).

Boka direkt här på sidan genom att välja Boka Rum här ovanför, ni kan även kontakta oss på 0454-56 43 30 eller reception@eriksberg.se

Välkomna till Eriksberg - När borta är som bäst!