Eriksberg Summer

Som en vild afrikansk lodge mitt i Blekinge!

Det är en härlig tid att besöka Eriksberg Hotel & Nature Reserve under sommaren, då det är full fart i naturens barnkammare och våra besökare har möjlighet att köra runt med egen bil i safariparken och se parkens högvilt och deras avkommor. I parken finns också ett av världens största bestånd av den röda näckrosen, som blommar från midsommar till september, samt ett rikt fågelliv. Eriksberg Summer gäller mellan den 1 juni och 31 augusti 2017, med undantag för 22-23 juni (midsommar).

I Eriksberg Summer ingår entré till safariparken, tillgång till relaxavdelning med bastu och utomhusjacuzzi, logi en natt samt frukostbuffé.
• Dammvillan: 2 950 kronor per dubbelrum.
• Safari/Mahravillan: 3 450 kronor per dubbelrum.
• Säteriet: 5 450 kronor per dubbelrum. 
Pris för medföljande barn med logi i extrasäng, 0-6 år, 295 kronor och 7-12 år, 395 kronor. Dammvillan går inte att få med extrasäng.
Ni kan boka direkt här på sidan, välj BOKA RUM här ovanför. Ni kan även boka på 0454-56 43 30 eller reception@eriksberg.se 

Restaurangen är öppen dagligen för à la carte 24 juni-20 augusti. Övrig tid erbjuder vi olika middagsalternativ, ni kan även förbeställa menyer att grilla själva i vår grillhydda. Kontakta receptionen för närmare information. Våra hotellgäster har 10 % rabatt i Eriksbergs gårdsbutik, från och med incheckning till och med avresedagen. Gäller viltprodukter och souvenirer (avser inte produkter från Kullaro eller Chevalier). Vänligen observera att det endast är tillåtet att köra i safariparken under våra öppettider.

Välkomna till en upplevelse bland det vilda!