Eriksberg Relaxing

Koppla av och hämta ny energi mitt bland det vilda

Gör som visentkalven på bilden, koppla av på Eriksberg!
Koppla av och hämta ny energi med två nätters övernattning mitt bland det vilda. Skäm bort kroppen med fullständig avkoppling, varva ner och njut av tystnaden och lugnet som finns på Eriksberg. Koppla av vår fina relaxavdelning och unna dig ett varmt bad i någon av våra utomhusjacuzzis, med utsikt över Savannen som är en omtyckt plats för de vilda djuren. Njut av god mat i Säteriets restaurang Havsörnen och sov gott i våra sköna sängar.

I Eriksberg Relaxing ingår:

  • Eriksbergsburgare på visent, vildsvin, dovvilt och kronviltskött med bacon, svamp och ost i bröd med sallad, tomat och lök. Serveras med syltad rödlök, vitlökscrème, rökig tomatketchup och friterad potatis. Dryck tillkommer.
  • Tillgång till relaxavdelning.
  • Tvårätters middag. Dryck tillkommer.
  • Logi två nätter i dubbelrum
  • Frukostbuffé.
  • 10 % rabatt i Eriksbergs gårdsbutik, från och med incheckning till och med avresedagen. Gäller viltprodukter och souvenirer (avser inte produkter från Kullaro eller Chevalier).

Pris för två personer i ett dubbelrum från 6 185 kronor. Ni kan boka direkt här på sidan, välj BOKA RUM här ovanför, eller kontakta oss på 0454-56 43 30 eller reception@eriksberg.se
Eriksberg Relaxing är bokningsbart till och med den 28 februari 2017 och gäller med ankomst tisdag-fredag senast den 31 mars 2017.

Välkomna till en helhetsupplevelse bland det vilda!

Foto: Percy Christiansson